RETOURNEREN VAN BESTELLING

Doet u een aankoop online dan heeft u de mogelijkheid deze bestelling (zonder opgave van redenen) gedurende 14 dagen te ontbinden door de bestelling retour te sturen (herroepingsrecht). Mocht u uw bestelling willen retourneren, dan zullen wij, na ontvangst van uw retourzending, deze controleren volgens de algemene voorwaarden van Proplamp.nl en uw betaling crediteren. Wij maken het bedrag binnen 30 werkdagen na goedkeuring van uw retourzending aan u over.Retourneren is op eigen risico en op eigen kosten.

Bestelling retourneren, hoe?

Bij uw bestelling zit een bon met daarop vermeld de bestelde goederen (pakbon of factuur). Een modelformulier/ kunt u hier downloaden.

Vul de artikelen en de artikelnummers in van de goederen die u wilt retourneren. Vul de verdere gevraagde gegevens in en onderteken het formulier. Verpak de goederen in de originele verpakking. Stuur het ondertekende formulier mee met uw retourzending

Stuur het pakket retour naar:

Proplamp

tav Erwin Zwiers

De Loet 186, 

1902 BP Castricum

LET OP: de kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij hanteren de volgende voorwaarden voor retourneren/ruilen:

Retourneren uitsluitend via proplamp.nl en binnen 14 werkdagen na afleverdatum. De artikelen zijn niet beschadigd. Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. Voor zover redelijkerwijs mogelijk retourneert u de artikelen in de originele verpakking. De kosten en het risico van het retourneren van de artikelen zijn voor de koper.

Proplamp.nl adviseert haar klanten retourzendingen via verzekerde post te doen Niet gefrankeerde (of onvoldoende gefrankeerde) retourzendingen worden niet door ons aangenomen Gaat het om product- en/of leverfouten dan zijn de kosten van het retour zenden uiteraard voor onze rekening. Wij vergoeden deze achteraf. Blijkt bij het afleveren van de bestelling dat er een product- en/of leverfout is, dan dient u dit (inclusief omschrijving) binnen 5 dagen na levering aan ons te melden

Wordt er niet aan deze retourvoorwaarden voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.

Wanneer storten wij het aankoopbedrag terug?

Na correcte ontvangst van de geretourneerde artikelen, ontvangt u een creditnota van ons en wordt

het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 werkdagen op uw rekening teruggestort.

LET OP:

Het geld wordt geretourneerd naar het bankrekeningnummer waarmee u heeft besteld. Betaalt u met creditcard, dan storten wij het geld terug op de creditcard rekening. Retour producten gekocht in een winkel. Bovenstaande informatie gaat over het retourneren van online bestellingen bij proplamp.nl. Wilt u een aankoop in een winkel ruilen of retourneren? Dat kan. Ga dan naar de winkel waar u de aankoop van de proplamp heeft gedaan. U kunt uw aankoop daar retourneren.