LEVERTIJD

 

Bestellingen worden uiteraard zo snel als mogelijk afgeleverd.

Wij leveren alleen na goedkeuring van betalingen via IDEAL, Mastercard, Visa en handmatige betalingen (bankoverschrijvingen). Na betaling kunt u de bestelling binnen 1-4 werkdagen thuis verwachten. Dit heeft te maken met wanneer u besteld (bv door de weeks of in het weekend) en met de lokatie waar de lamp naar toe moet. (Nederland of buitenland).Onze bestellingen worden in Nederland afgeleverd via PostNL of DHL. De levertijd zal bij 99% van de bestellingen gehaald worden maar geldt als indicatie en niet als zogeheten ‘fatale termijn’. Dat wil zeggen dat u hier geen rechten aan kunt ontlenen.

In het uitzonderlijke geval dat het door u bestelde product (nog) niet op voorraad is en de levertijd langer dan 4 werkdagen gaat duren, berichten wij u hier zo snel mogelijk over. Indien de gestelde levertijd niet wordt gehaald, kunt u ons hiervoor niet aansprakelijk stellen.

Ook binnen Europa neemt Proplamp de verzendkosten voor haar rekening. Omdat we mede afhankelijk zijn van de bezorgtijden van uw lokale postbedrijf, kunnen we de precieze aankomst datum niet garanderen. De track and trace wordt automatisch naar u verstuurd op het email adres dat u bij uw order heeft opgegeven. Ook voor bestellingen buiten Europa hoeft u geen verzendkosten te betalen, echter eventuele belasting en of invoerrechten zijn NIET inbegrepen in deze prijs. Deze zijn per land verschillend en voor rekening van de ontvanger. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met het voor u geldende belastingkantoor.

Wij verzenden in Nederland met PostNL of DHL. Dit heeft een aantal grote voordelen. De postbezorger zal altijd twee bezorg-pogingen doen waarna het pakket nog 3 weken lang op het dichtstbijzijnde pakket afhaalpunt/ agentschap kan worden afgehaald. De pakketbezorger zal bij afwezigheid ook een poging doen het pakket bij de buren af te leveren. Dit komt in de praktijk zeer vaak voor. 

Heeft u vragen over uw bestelling? Stuur dan een mailtje naar: info@proplamp.nl.